skip to Main Content

Pakkaustuotanto

Päätuotantolinjamme on flekso-jalostuslinja, jolla valmistamme mm. paperi-muovi laminaatteja kohdistetulla ikkunalla. Koneessa on 10 painoyksikköä.

Tällä linjalla voimme painaa rullalta rullalle, rullalta pienrulliksi tai rullalta arkeiksi yksi tai kaksipuolisena painatuksena, tai moniratapainatuksena kolmelle pinnalle.

Koneessa on myös mm. laminointi, päällystys, silikonointi, foilaus, koronointi, liimaus sekä stanssausyksiköt. Myös tarralaminaattien ja tarrojen valmistus kohdistetulla liima-alueella kuuluu tuotantoomme.

Materiaalit

Materiaaleina voimme käyttää mm. paperia, kartonkia, kuitumateriaaleja, muoveja sekä erilaisia laminaatteja ja erikoismateriaaleja, vaikkapa kangasta.

Arkki-offsetilla voimme painaa sekä normaaleilla offset-, että UV-väreillä sekä kuitu-, että muovimateriaaleille.

Digipainolla voimme tuottaa tehokkaasti pienetkin sarjat.

Jälkikäsittely

Jälkikäsittelyymme kuuluu mm. stanssaus, läpipainostanssaus, leikkaus, taitto, nidonta, liimaus, solminta, foilaus ja laminointi.

Repro

Repro-osastollamme voimme valmistaa painolevyt ja –laatat itse, tai toimia yhteistyössä alan yritysten kanssa.

Tuotevalikoima

Tuotteitamme ovat mm. elintarviketeollisuuden käyttämät flowpack-radat, kotelot ja kartonkituotteet, pakkausalustat, kannet, rulla- ja arkkitarrat, riipukset, kuplapakkaukset, kartonkimukit, erikoislaminaatit sekä eri materiaaleista tehdyt yhdistelmäpakkaukset.

Usein tuotteet kehitetään asiakkaan kanssa luottamuksellisesti yhteistyössä.

Back To Top