skip to Main Content

Varastotuotteet

Valtaosa tuotannostamme on tilaustyönä tehtyjä, asiakkaan ja kulloisenkin tarpeen mukaan suunniteltuja ja valmistettuja tuotteita.

Varastotuotteina pidämme tuotteita, joiden käyttö on yleistä ja mahdollista samanlaisina useissa yrityksissä ja käyttötarkoituksissa.

Pyrimme valitsemaan tuotteistamme uusia yo. kriteerit täyttäviä tuotteita ja ottamaan ne heti varastosta toimitettaviksi.  Uudet tuotteet ovat heti nähtävillä näillä sivuilla.

Heijastintarrat

Heijastintarra on edullinen ja hyödyllinen tuote ympärivuotiseen käyttöön. Se näkyy pimeässä ja liimautuu lähes kaikkiin pintoihin. Tarrakangas on säänkestävä ja täyttää EN13356-standardin vaatimukset.

Riipusetiketit

Riipusetiketit soveltuvat esimerkiksi laukkuihin, lahjapakkauksiin, vaatepakkauksiin, avaimiin ja pulloihin. Riipusetiketit voidaan tehdä myös muotoonleikattuna. Kuvan riipusetiketti mallikuvalla.

Kietaisuetiketit

Kietaisuetiketit soveltuvat hyvin esimerkiksi matkalaukkuihin osoitetietojen merkitsemiseen. Kietaisuetiketit myös eri tavoin muotoonleikattuina. Kuvan riipusetiketti mallikuvalla.

Blancotarra 9''

Tarrapaperia, joka soveltuu lämpösiirtotulostukseen. Tarrassa on liimaton tausta, joka on rajattu perforoinnilla. Tarran koko (lev. x kork.) 109 x 226 mm. Yhteen rullaan mahtuu 650 kappaletta tarroja.

Blancotarra 10'' & Blancotarra 10'' termo

Tarrapaperia, joka soveltuu lämpösiirtotulostukseen ja lämpöherkällä paperilla termotulostukseen. Tarrassa on liimaton tausta, joka on rajattu perforoinnilla. Tarran koko (lev. x kork.) 109 x 251 mm. Yhteen rullaan mahtuu 600 kappaletta tarroja.

Blancotarra A5

Tarrapaperia, joka soveltuu lämpösiirtotulostukseen. Tarrassa on liimaton tausta, joka rajattu perforoinnilla. Tarran koko (lev. x kork.) 152 x 210 mm.

Back To Top