skip to Main Content

Aspelin Group

Keväällä 2020 liityimme yrityskaupan kautta osaksi vahvaa yrityskasvua tekevää Aspelin Groupia, jonka muodostavat Sataplast Oy, Muovijaloste Oy, Hel-Pack Oy ja Joutsen Paino Oy.

Aspelin Group on erilaisiin pakkauksiin erikoistunut suomalainen perheyhtiö, jonka pakkausalan juuret ulottuvat aina 70 vuoden päähän vuoteen 1949.

Groupin arvoja ovat:
Asiakaslähtöisyys – asiakkaat ovat kaiken toimintamme lähtökohta ja meihin ollaan tutkitusti tyytyväisiä. Panostamme hyvään asiakaspalveluun myös jatkossa.
Innovointi – kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita ja materiaaleja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Haluamme olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa pakkaus ei ole vain pakollinen, jätteeksi muodostuva paha.
Perhe-arvot – luotamme suomalaiseen työhön, seisomme ylpeästi tuotteidemme ja palvelumme takana. Aiomme edelleen panostaa tuotantoihimme Suomessa ja tahdomme olla mukana viemässä Suomen teollisuutta eteenpäin.
Laatu – haluamme tarjota parasta mahdollista laatua niin tuotteissamme kuin palveluissammekin. Haluamme, että nykyinen huippulaatu on tulevaisuuden standardimme.

Aspelin Group – packing the future.

Lue lisää: aspelin.fi

 

 

Back To Top